Bekijk onze DIENSTEN

Over Ons

Over Unusual Growth Agency

Unusual Growth Agency (UGA) heeft haar hoofdkantoor in zowel Utrecht, Nederland, als Istanbul, Turkije. Het werd opgericht in 2016 en sinds 2018 heeft UGA gediend als het digitale-marketing servicebureau (DMSB) van SAP- een toonaangevende ontwikkelaar van bedrijfssoftware-activiteiten en klantenrelaties- in zowel Turkije als het Midden-Oosten.

In de vaste overtuiging dat niets onmogelijk is, gaat UGA er prat op unieke en “ongewone” projecten aan te nemen. We steken ons hart en ziel in alles wat we doen, vooral wanneer we ons bezighouden met marketingprojecten die out-of-the-box denken vereisen.

UGA verzekert haar klant van de hoogste kwaliteit van dienlevering dankzij haar hoogopgeleide internationale, multidisciplinaire en meertalige team. Van voormalige journalisten, marketingexperts, contentmakers, ontwerpers, ontwikkelaars en experts op het gebied van internationale betrekkingen, we hebben de juiste mensen voor elke klus.

About Us

Unusual is gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfsnetwerken en heeft een verscheidenheid aan diensten om uw bedrij te helpen groeien in nieuwe markten en regio’s.

Nu Groeien

Realiseer Duurzame Bedrijfsgroei

GROEI IS ONZE PRIMAIRE FOCUS

WIE VERTROUWDE ONS?

<
>

Bij Unusual is groei onze primaire focus, daarom gebruiken we geavanceerde strategieën die zijn gebaseerd op een stevige bases van onderzoek en analyse om duurzame groei voor uw bedrijf te garanderen. Elk bedrijf krijgt een plan van aanpak op maat dat onze specialisten opstellen op basis van de realiteit van de markt en de KPI’s van uw bedrijf. Als creatieve groep gelooft het Unusual-team dat creativiteit niet alleen bedoeld is voor de ontwerpers, maar dat out-of-the-box denken een cruciaal onderdeel is van het creën van een concurrentievoordeel voor onze klanten.

GROEI IS ONZE PRIMAIRE FOCUS

Growth Story

UGA heeft haar kernactiviteiten in zowel Nederland als Turkije gevestigd om diensten te verlenen op de Europese en Turkse markt, waar het een prominent aantal zakenpartners heeft. We zijn trots op alle projecten water we bij betrokken zijn geweest en bedrijven die we hebben helpen groeien naar nieuwe hoogten. Om een beter idee te krijgen van het soort werkt dat we doen, volgt hier een lijst van bedrijven we hebben mogen dienen.

WIE VERTROUWDE ONS?

References

Aanhoudende Groei met Onze Diensten

EN

Blijf op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief…

newsletter